De praktijk

Fysiotherapie van Beelen is een moderne praktijk voor fysiotherapie, echografie, shockwave, dry needling, en EPTE therapie en sinds 2012 gevestigd in Katwijk aan de Rijn. De afgelopen jaren hebben we een specialisatie opgebouwd in(langdurige) hielpijnklachten zoals fasciitis plantaris, hielspoor en achillespeesklachten. Door continue scholing op voet en enkelgebied en te werken volgens de laatste inzichten bent u verzekerd van de beste behandeling voor uw klacht.

De therapeut: Karin van Beelen
Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam als fysiotherapeut, waarbij de combinatie tussen de techniek van het menselijk lichaam, wetenschappelijke evidentie en het persoonlijke contact met u, mij ontzettend aanspreekt.
Fysiotherapie is een vak dat continu verbetert, door intensieve bijscholing en passie voor het vak probeer ik up-to-date te blijven en volgens de laatste wetenschappelijke benaderingen u van uw klachten af te helpen. De laatste jaren heb ik ook verschillende scholingen gevolgd onder andere op het gebied van musculo skeletale echografie (MSU), shockwave therapie (ESWT), dry needling, medical taping, Manuele therapie voet/enkel, Mulligan, EPTE (percutane electrolyse) en werk volgens het anatomy trains concept waarbij de biomechanica van de voet en de keten een belangrijke rol spelen in het begrijpen en behandelen van de klacht.

Samen werken aan uw herstel
Bij fysiotherapie van Beelen wordt u geholpen op basis van een betrokken en persoonlijke aanpak. Allereerst wordt er na een intake een uitgebreid onderzoek uitvoerd met o.a. echografie om de aard en ernst van de klacht goed in kaart te brengen. U wordt begeleid met uitgebreide uitleg zodat u zelf een goed inzicht krijgt in uw klacht. Hierdoor kunt u zelf bepalen welke bewegingen in het dagelijks leven goed of minder goed voor u zijn. De therapie gericht op herstel is altijd in combinatie met een oefenprogramma, om op deze wijze een optimaal resultaat te behalen. Wilt u weten of fysiotherapie de geschikte oplossing kan bieden voor uw klacht of heeft u nog andere vragen? Neemt u dan gerust telefonisch contact op of bezoek de website voor meer informatie.

Fysiotherapie van Beelen in het kort:

  • Praktijk voor voet en enkelgerelateerde klachten in Katwijk aan de Rijn
  • Praktijk voor Shockwave therapie bij chonische peesaandoeningen
  • Diagnostische informatie door echografisch onderzoek
  • Gespecialiseerd in dry needling, mulligan, medical taping en EPTE
  • Goede samenwerking met podotherapie
  • Behandeling zonder doorverwijzing van de huisarts mogelijk
  • Geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister
  • BIG geregistreerd
  • Werken volgens de KNGF richtlijnen, dit staat voor een actuele en wetenschappelijk onderbouwde aanpak.
  • Een vraag stellen, via ons contactformulier of via email: info@fysiotherapievanbeelen.nl

Fysiotherapie van Beelen
Zonnebloemstraat 16
2223 VC Katwijk

Tel. 071 – 40 77 000
info@fysiotherapievanbeelen.nl
www.fysiotherapievanbeelen.nl